بسم الله الرحمن الرحيم
النهارده ان شاء الله هقدملكم طريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومه و هى طريقه بسيطه و سهله جدا.
المقادير:
حم مفروم
سمن
ملح
فلفل أسود
بصله كبيره
شوربه ( بفضل شوربة اللحمه)
شرائح رقاق
الخطوات :
1- نحضر العصاج : نقطع البصله قطع
صغيره أو نبشرها و نقلبها بملعقة سمن على النار حتى تصفر ثم نضيف اللحمه
المفرومه و الملح و الفلفل و نقلب حتى تنضج اللحمه المفرومه بشكل متوسط
- نبلل الرقاق بالشوربه .
نحضر صينيه مستديره و ندهنها بالسمن.
نبدأ فى وضع 4 رقاقات مبلله بالشوربه الواحده تلو الأخرىز
- نضع العصاج و نفرده فوق الرقاق فى الصينيه
- نضع بقية الرقاقات المبلله بالشوربه الواحده تلو الأخرى
- نضع ملعقة سمن فوق الوش
- نترك الصينيه فى فرن حامى لغاية الوش ما ياخد لون
ده كده الطريقه العاديه و البسيطه لصينية الرقاق
بس
ممكن أن أحنا نغير شويه فيها للتجديد لو حبينا و التغيير ده بيكون فى
العصاج يعنى ماتقلقوش من أنكوا تفننوا شويه .
بعض المقترحات:
- ممكن أضافة زيتون أسود أو أخضر مع اللحمه المفرومه عند تحضير العصاج أو أضافة بعض شرائح الهوت دوج
- ممكن أضافة بيضه للحمه المفرومه
ممكن نغير اللحمه المفرومه خالص
و نحضر مكعبات فراخ مع مشروم مع شرائح رفيعه لفلفل أصفر و أخضر و أحمر و
فى الحاله ده يكون أفضل نبلل الرقاق بشوربة فراخ .
طبعا المقترحات ده للى بيحب التجديد فى أكله .
أتمنى أن الطريقه تكون سهله و تعجبكم
النهارده ان شاء الله هقدملكم طريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومه و هى طريقه بسيطه و سهله جدا.
المقادير:
حم مفروم
سمن
ملح
فلفل أسود
بصله كبيره
شوربه ( بفضل شوربة اللحمه)
شرائح رقاق
الخطوات :
1- نحضر العصاج : نقطع البصله قطع
صغيره أو نبشرها و نقلبها بملعقة سمن على النار حتى تصفر ثم نضيف اللحمه
المفرومه و الملح و الفلفل و نقلب حتى تنضج اللحمه المفرومه بشكل متوسط
- نبلل الرقاق بالشوربه .
نحضر صينيه مستديره و ندهنها بالسمن.
نبدأ فى وضع 4 رقاقات مبلله بالشوربه الواحده تلو الأخرىز
- نضع العصاج و نفرده فوق الرقاق فى الصينيه
- نضع بقية الرقاقات المبلله بالشوربه الواحده تلو الأخرى
- نضع ملعقة سمن فوق الوش
- نترك الصينيه فى فرن حامى لغاية الوش ما ياخد لون
ده كده الطريقه العاديه و البسيطه لصينية الرقاق
بس
ممكن أن أحنا نغير شويه فيها للتجديد لو حبينا و التغيير ده بيكون فى
العصاج يعنى ماتقلقوش من أنكوا تفننوا شويه .
بعض المقترحات:
- ممكن أضافة زيتون أسود أو أخضر مع اللحمه المفرومه عند تحضير العصاج أو أضافة بعض شرائح الهوت دوج
- ممكن أضافة بيضه للحمه المفرومه
ممكن نغير اللحمه المفرومه خالص
و نحضر مكعبات فراخ مع مشروم مع شرائح رفيعه لفلفل أصفر و أخضر و أحمر و
فى الحاله ده يكون أفضل نبلل الرقاق بشوربة فراخ .
طبعا المقترحات ده للى بيحب التجديد فى أكله .
أتمنى أن الطريقه تكون سهله و تعجبكم
لا اله الا انت سبحانك اني كنت من الظالمين