§¤~¤§(-•♥مــنـتـديــات شـبـــــــاب كوووول♥•-)§¤~¤§

طريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومة 44656198
نورتِ المنتدى يا جميل
تقدر تسجل دلؤقتى يا كنج لو كانت دى المرة الأولى ليك معانا
وطبعاً أدخل مباشرةً إذا كنت عضو مسجل معانا هنا فى المنتدى
وفى الحالتين نتمنى أن تقضى أطيب وقت مع شباب كووول


مدير منتديات شباب كووول
مـحـمـد شـبانــــة
s_formla1_gt@yahoo.com







انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

§¤~¤§(-•♥مــنـتـديــات شـبـــــــاب كوووول♥•-)§¤~¤§

طريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومة 44656198
نورتِ المنتدى يا جميل
تقدر تسجل دلؤقتى يا كنج لو كانت دى المرة الأولى ليك معانا
وطبعاً أدخل مباشرةً إذا كنت عضو مسجل معانا هنا فى المنتدى
وفى الحالتين نتمنى أن تقضى أطيب وقت مع شباب كووول


مدير منتديات شباب كووول
مـحـمـد شـبانــــة
s_formla1_gt@yahoo.com





§¤~¤§(-•♥مــنـتـديــات شـبـــــــاب كوووول♥•-)§¤~¤§

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

§¤~¤§(-•♥مــنـتـديــات شـبـــــــاب كوووول♥•-)§¤~¤§



    طريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومة

    moamen
    moamen
    الـمراقــــب العـــــــام
    الـمراقــــب العـــــــام


    ذكر
    الابراج : القوس عدد المساهمات : 73

    عدد النقاط : 11419
    رقم الترقية : 6
    تاريخ الميلاد : 18/12/1986
    تاريخ التسجيل : 11/08/2009
    العمر : 37
    الموقع : www.shcool.alafdal.net

    طريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومة Empty طريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومة

    مُساهمة من طرف moamen الإثنين أغسطس 17, 2009 3:41 pm

    بسم الله الرحمن الرحيم

    النهارده ان شاء الله هقدملكم طريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومه و هى طريقه بسيطه و سهله جدا.

    المقادير:
    حم مفروم
    سمن
    ملح
    فلفل أسود
    بصله كبيره
    شوربه ( بفضل شوربة اللحمه)
    شرائح رقاق
    الخطوات :
    1- نحضر العصاج : نقطع البصله قطع
    صغيره أو نبشرها و نقلبها بملعقة سمن على النار حتى تصفر ثم نضيف اللحمه
    المفرومه و الملح و الفلفل و نقلب حتى تنضج اللحمه المفرومه بشكل متوسط
    - نبلل الرقاق بالشوربه .
    نحضر صينيه مستديره و ندهنها بالسمن.
    نبدأ فى وضع 4 رقاقات مبلله بالشوربه الواحده تلو الأخرىز
    - نضع العصاج و نفرده فوق الرقاق فى الصينيه
    - نضع بقية الرقاقات المبلله بالشوربه الواحده تلو الأخرى
    - نضع ملعقة سمن فوق الوش
    - نترك الصينيه فى فرن حامى لغاية الوش ما ياخد لون
    ده كده الطريقه العاديه و البسيطه لصينية الرقاق
    بس
    ممكن أن أحنا نغير شويه فيها للتجديد لو حبينا و التغيير ده بيكون فى
    العصاج يعنى ماتقلقوش من أنكوا تفننوا شويه .

    بعض المقترحات:
    - ممكن أضافة زيتون أسود أو أخضر مع اللحمه المفرومه عند تحضير العصاج أو أضافة بعض شرائح الهوت دوج
    - ممكن أضافة بيضه للحمه المفرومه
    ممكن نغير اللحمه المفرومه خالص
    و نحضر مكعبات فراخ مع مشروم مع شرائح رفيعه لفلفل أصفر و أخضر و أحمر و
    فى الحاله ده يكون أفضل نبلل الرقاق بشوربة فراخ .
    طبعا المقترحات ده للى بيحب التجديد فى أكله .
    أتمنى أن الطريقه تكون سهله و تعجبكمطريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومة Bye10000





























    طريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومة Fasl02

    لا اله الا انت سبحانك اني كنت من الظالمين



    طريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومة 6vlrc5m2ia5q04b0zr

    shcool

      الوقت/التاريخ الآن هو الخميس نوفمبر 21, 2024 7:14 pm