المقادير 2فنجان من لحم بتلو او عجالى ناضج ملح وفلفل وبهار بيضتين صغيرتين 1مقدار من صلصة بيضاء سميكة (2ملعقة كبيرة دقيق-2ملعقة كبيرة سمن -نصف كوب لبن)بيضة وبقصمات للتغطية سمن للتحمير الطريقة يخلى اللحم من العظم وينتزع منه الجلد ويفرم فريا خنا ثم يكال وتخلط به بفية المقادير والبيض والبقسماط مرتين ثم يحمر فى ثمن او زيت فى الدرجة الثانية
2 مشترك
كقتة اللحمة
basma- مشرفة الحب والرومانسية
الابراج : عدد المساهمات : 31
عدد النقاط : 11277
رقم الترقية : 8
تاريخ الميلاد : 27/08/1993
تاريخ التسجيل : 07/08/2009
العمر : 31
الموقع : www.shcool.alafdal.net
العمل/الترفيه : تعلم لغات جديدة
- مساهمة رقم 1
كقتة اللحمة
مــحــمـد شــبــانـة- مـنـتـديــــات شــبــاب كــووول
الابراج : عدد المساهمات : 85
عدد النقاط : 111561
رقم الترقية : 0
تاريخ الميلاد : 04/05/1988
تاريخ التسجيل : 26/07/2009
العمر : 36
الموقع : www.shcool.alafdal.net
- مساهمة رقم 2
رد: كقتة اللحمة
بس يا ترى مين اللى هيضحى بنفسوا ويكلها ههههههههههههههههه
أنا بهزر لا بجد تسلم إيدك ووصلى تميزك يا برنسيسة
أنا بهزر لا بجد تسلم إيدك ووصلى تميزك يا برنسيسة